www.seoads.se
Valutor:
adidas adizero,asics gel,mizuno wave,salomon speedcross,saucony skor,nike air zoom
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Om du inte är helt nöjd med ett föremål, byter vi det eller ger dig en återbetalning, förutsatt att den returneras till oss i sitt ursprungliga skick och förpackning med sälar intakta. Om du kommer från Storbritannien och kontaktar oss i förskott skickar vi dig en postetikett för att returnera varan gratis.

Vänligen kontakta oss i förväg om din avsikt att returnera varor med ditt beställningsnummer och föremål du avser att returnera.

Returer måste tas emot av oss inom 28 dagar från mottagandet av din beställning. Fyra dagar bör tillåtas för porto, så var snäll och se till att du returnerar ditt föremål inom 24 dagar. Denna period förlängs för alla beställningar i november och december, kommer avkastningen att accepteras.

För beställningar som skickas till adress utanför måste avkastningen tas emot av oss inom 35 dagar från mottagandet av din beställning. Tio dagar bör tillåtas för porto, så var snäll och se till att du returnerar ditt föremål inom 25 dagar. Denna period förlängs för alla beställningar i november och december, kommer avkastningen att accepteras.

Vi kommer att förse dessa e-postmeddelanden i förväg med en Post Returns-etikett. Du kan enkelt bifoga detta till din retur och porto kommer att vara gratis. Vi rekommenderar dock att du får ett bevis på porto från postkontoret eller från Royal Mail-samlingsdrivrutinen.

Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.seoads.se