Gratis besökare och gratis trafik - FAQ - Hjälp

Vad är Text Banner utbytet ?

Text banner är din vanliga länk med en kort beskrivning. Här är en exempel av en Text Banner med 4 hemsidor. Det är ingen bannerbyte som vi erbjuder. Vi erbjuder alla hemsidor att byta seo vänliga text länkar med varandra helt gratis och helt automatiskt. För att du ska få dina gratis besökare så måste du placera Exchange Code på din hemsida.

Gratis besökare till din blogg

Du kan välja bland flera storlekar som du måste ha på din hemsida för att kunna tjäna visningar och för att din hemsida ska visas på andra hemsidor i nätverket. Om du vill ha en annan storlek skriv till oss på Seoads genom att klicka på Kontakta Oss eller på Meddelande.

Vem kan delta ?

Alla som har en seriös hemsida eller blogg kan delta. Det innebär att hemsidan/bloggen ser trevlig ut så att medlemmarna som får sin Text banner visad där kan vara stolta över att synas hos dig. Det finns inga krav på besökare eftersom du själv får så många visningar som du erbjuder vilket innebär att om du visar andras banner ofta så kommer även din banner att synas ofta hos andra.De sidor vi inte godkänner i vårt nätverk är olagliga sidor, kränkande sidor, vuxen sidor och sidor som kan vara skadliga för besökaren. 

Hur fungerar det med gratis trafik till hemsidan ?

Seoads.se är ett nätverk av annonsörer sajter hemsidor och bloggar som vill synas online enkelt och kostnadsfritt. Vi förser hemsidoägare och bloggare med en kod som hjälper er att annonsera i nätverket på ett rättvisst sätt genom att hålla koll på visningar och visa era Text banner så mycket som ni visar andras. Det hela går ut på att ni byter trafik och annons plats med varandra. Så fort du visar Text banners på din egen sida kommer din text banner att synas på andra sidor. Vill du ha gratis besökare till din sajt då ska du klicka här för att registrera dig i Text Banner utbytet

Kan jag köpa trafik till hemsidan ?

Om du vill få fler besökare till din hemsida utan att visa andras annonser på din sajt då kan du registrera dig som annonsör och få din annons visad på alla hemsidor som är med i Seoads nätverket. Klicka här för att registrera dig som annonsör och köpa webbtrafik till din hemsida.

Jag har glömt lösenordet?

Klicka på Glömt Lösenord så skickas ditt lösenord till den email adress som du har anget när du skapade ditt konto. Om du har råkat glömma ditt användarnamn kan du skicka ett email till oss via vårt support formulär. Ange bara din email adress istället för användarnamnet och fyll i adressen till din sida plus ett meddelande om att du har glömt dina inloggningsuppgifter så skickar vi dem till dig.

Vad är Seoads.se ?

Seoads innebär helt enkelt att för varje text banner du visar på din egen hemsida får du visning tillbaka på andras hemsidor.

Hur aktiverar jag min kostnadsfria marknadsföring?

1. Klicka på Exchange Code och hämta din unika HTML kod.
2. Klistra in koden på din egen blogg för att kunna tjäna visningar. Får varje länk du visar kommer din länk att visas i nätverket.
3. Klicka på Skapa Ny Annons.
4. Du måste fylla i alla 3 beskrivningsfält för att din annons ska visas.
5. Skriv vad du vill ska visas och klicka på "Save".
6. Tänk på att du måste visa andras länkar på din hemsida om du vill att din hemsida visas i nätverket.